Zaproszenie do składania ofert na przyznanie obsługi gastronomicznej-catering podczas imprezy plenerowej „Dożynki Gminne 2016″ w Szymanowie.
ORGANIZATOR
Ośrodek Kultury Sportu i Rekreacji w Wiszni Małej
ul. Szkolna 1, 55-114 Wisznia Mała
tel. 71 312 70 76 fax. 71 312 70 76, 501 411 229
email: oksir@wiszniamala.pl
kontakt: Paweł Kamiński
ZAKRES OBSŁUGI
Wyłoniony w konkursie Wykonawca wybrany do zawarcia umowy zobowiązany jest do zapewnienia obsługi gastronomicznej- catering w dniu: 27 sierpnia 2016 r., podczas imprezy plenerowej Dożynki Gminne odbywającej się na terenie świetlicy w Szymanowie.
W zakres obsługi wchodzi:
- dostarczenie na własny koszt na miejsce Imprezy oraz rozstawienie
w sposób uzgodniony z Organizatorem 100 kompletów tzw. ławo-stołów biesiadnych, zabezpieczając w ten sposób 1000 miejsc siedzących pod parasolami (lub innym zadaszeniem) o jednakowym wyglądzie, do dnia 27 sierpnia 2016 do godz. 10:00; - dostarczenie na własny koszt na miejsce Imprezy oraz rozstawienie w sposób uzgodniony
z Organizatorem 1 sztuki namiotów dla VIP wraz z kompletami ławo-stołów biesiadnych dla min. 80 osób. - przygotowania i obsługi, przy zachowaniu wszelkich niezbędnych wymogów sanitarno-higienicznych, szerokiej bazy gastronomicznej wraz z zapleczem w szczególności:
- sprzedaży posiłków: min. dania grillowe a także napoje zimne, ciepłe, gofry, popcorn, wata cukrowa, lody.
- sprzedaży piwa – m 8 punktów sprzedaży;
Na dystrybucję produktów, wymienionych w pkt. 3 wyłoniony w konkursie Wykonawca otrzyma od Organizatora wyłączność.
- złożenia najpóźniej w terminie do 7 dni od dnia podpisania umowy odpowiedniego wniosku o wydanie jednorazowego zezwolenia na prowadzenie sprzedaży piwa w miejscu i w czasie Imprezy,
- bezpłatnego przekazania Organizatorowi 50 talonów na zestaw obiadowy, którego menu Wykonawca uzgodni z Organizatorem przed Imprezą;
- ustawienia stelaży – koszy sanitarnych w ilości 20 szt. oraz zabezpieczenie wymiany worków do śmieci
- uprzątnięcia po zakończeniu Imprezy, na własny koszt dostarczonych ławo-stołów oraz używanego przez Wykonawcę sprzętu.
Organizator nie ma wpływu na funkcjonowanie sklepów i lokali gastronomicznych zlokalizowanych w sąsiedztwie terenu imprezy.
Organizator nie odpowiada za warunki atmosferyczne i frekwencję.
Organizator zapewnia przyłącze zasilające w energie elektryczną, natomiast oferent zabezpiecza we własnym zakresie okablowanie do miejsca z urządzeniami elektrycznymi/przewody odpowiadające wymogom BHP warunkom techniczno elektrycznym.
INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM I EKONOMICZNYM
Wykonawca, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą zobowiązany jest do zawarcia umowy w terminie i miejscu wskazanym przez Organizatora (informacja zostanie przekazana telefonicznie, pisemnie, fax-em, lub e maiłem). W wypadku nie przystąpienia do zawarcia umowy zgodnej z załączonym projektem, Organizator wezwie do zawarcia umowy kolejnego Wykonawcę, który zaproponował najwyższą cenę za wyłączność obsługi.
PROCEDURA
Tryb udzielenia zamówienia: konkurs ofert.
Kryteria oceny ofert: najwyższa cena oferty spełniająca w/w zakres obsługi pkt 1-8
Informacje administracyjne: termin i miejsce składania ofert: do 01.06.2016 r. do godz. 1400
w Ośrodku Kultury Sportu i Rekreacji, Wisznia Mała, ul. Szkolna 1 (oferty dostarczyć osobiście lub drogą e-mailową: oksir@wiszniamala.pl)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA OFERTY
Oferta musi być złożona Organizatorowi w formie pisemnej. Oferta musi być przygotowana zgodnie z formularzami, które stanowią załącznik do niniejszego ogłoszenia. Oferta tj. formularz oferty wraz z załącznikiem musi być podpisana przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy na zewnątrz. Dopuszcza się przysyłanie ofert za pomocą e-maila.
DOKUMENTY SKŁADAJĄCE SIĘ NA OFERTĘ
- Wypełniony Formularz oferty.
- Referencje – nie obligatoryjnie, mile widziane.
PLANOWANY TERMIN ZAWARCIA UMOWY
Organizator przewiduje zawrzeć umowę z Wykonawcą, który złożył najkorzystniejszą ofertę
w konkursie w dniu do 06.06.2016 r.
Do pobrania:
Wzor oferty cateringowej dozynki 2016 (format doc)
Wzor_oferty_cateringowej_dozynki_2016 (format pdf)